ДЕЈАН ЛУЧИЋ – ЈИ ЂИНГ ТИМ

 

ДЕЈАН ЛУЧИЋ – ЈИ ЂИНГ ТИМ:
ВЕРИЦА ИЛИЋ, АЛЕКСАНДАР МЕТАНОЈА, МАРИЈА МИЛЕТИЋ.

ДЕЈАН ЛУЧИЋ – ЈИ ЂИНГ ТИМ је елитна група посвећених проучавалаца тајни архетипских образаца колективно несвесног. Ји Ђинг је један од начина комуникације са архетиповима колективно несвесног који су ван простора и времена, у холографској димензији реалности где је могуће видети и прошле, али и будуће догађаје. Безбедносне агенције су одувек биле заинтересоване за дешифровање архетипских образаца. Тако је, на пример, ЦИА развила чувени програм ГЛЕДАЊА НА ДАЉИНУ (REMOTE VIEWING) под вођством др Хала Путхофа. На основу тих експеримената са несвесним садржајима развијена је теорија ПОЉА НУЛТЕ ТАЧКЕ која би била квантно тумачење колективно несвесног које нас све повезује. У том смислу је Ји Ђинг значајно средство који су открили стари Кинези за прорицање, а заправо за везу са архетипским садржајима колективно несвесног који нам могу посве јасно показати каква нас будућност очекује и у ком смеру у будућности да се крећемо. Један од најпознатијих психијатара и психолога, Карл Густав Јунг, који уједно био Велики Мајстор Алпине, написао је предговор за кинеску књигу прорицања Ји Ђинг. Јунг је и сам користио Ји Ђинг и дошао до закључка да је Ји Ђинг само посредник, средство за комуникацију са вишим бићем, са нашим правим идентитетом који живи у срцима свакога од нас, а кога је Јунг именовао Јаством. У хришћана, Јаство је представа Христа, у будиста је представа Буде итд. На тај начин дубинска психологија повезује људе и религије схватајући да је свима заједнички темељ та виша и скривена свест – СВЕСТ У НЕСВЕСНОМ, ЈАСТВО. Јунгов духовни пријатељ, нобеловац Херман Хесе, редовно је консултовао Ји Ђинг и био је запањен прецизним одговорима које је добијао. Чак је добро приметио да ако се стално понавља исто питање, Ји Ђинг, односно више биће у нама ће нас опоменути да не досађујемо са истим питањем и оценити наш карактер као незрео за комуникацију са вишим бићем.
Александар Метаноја

//

Advertisements

3 thoughts on “ДЕЈАН ЛУЧИЋ – ЈИ ЂИНГ ТИМ”

  1. sta je to vise bice? vise bice kao mocnije bice od nas -ljudi? koliko visih bica postoji? jedno? jedno sa vise lica? ili pak vise ? vise sa vise lica? da li je vise bice arijevaca iz drevne Indije isto vise bice Slovena? Srba? da li je vise bice covekoljubac? postoji li vise bice koje nije covekoljubac? da li kontaktiranjem viseg bica/visih bica postoji mogucnost da se „okrene“ pogresan broj sa bicem koje jeste vise -mocnije ali nije covekoljubac? lako je okrenuti telefon tj otvoriti ji djing bacanjem novcica ili stapica ali sta je sa druge strane zice?

    • Dusan said:

      Bravo majstore!

    • čovek je dobio najveći dar na svetu.dobio je dušu i direktnu vezu sa Stvaraocem.Mi moramo raditi na sebi radi podizanja svesti.Istina nas možejedino spasiti.Mnogo se laž koristi jer sotona vodi ljude.Okrećimo es veri.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s