Oznake

, ,

Bilderberg grupu kao izvršni organ svetske vlade čine i kontrolišu transnacionalne korporacije i banke, vojne ličnosti iz različitih zemalja, te izabrani političari koji se tajno sastaju svake godine više od 50 godina. Vlade zapadnih država pod potpunom su kontrolom Bilderberg kluba kao i ostalih tajnih i polujavnih organizacija svetske vlade. To se odnosi i na kabinet predsednika Sjedinjenih država Baraka Obame. Cilj Bilderberg grupe je stvaranje unipolarnog sveta i svetske vlade,a za postizanje tog cilja neophodno je urušiti svu moć evroazijskih, kointinentalnih sila, Rusije i Kine. Na ekonomskom planu dogovoreno je izbacivanje u  promet biliona dolara koje su odštampale Federalne rezerve, a  sa ciljem obezvređivanja deviznih rezervi geopolitičkih konkurenata koje su još uvek nalaze u dolarima. Zapitajmo se ko upravlja geopolitičkom strategijom atlantista, ko vlada atlantističkim silama i ko je vlasnik Federalnih rezervi u Sjedinjenim državama?

Ekonomski deo kabineta Baraka Obame u potpunosti kontroliše trijada bankarskih lihvara: Ben Barnake, koji je izabran na mesto 14-tog predsednika Federalnih rezervi 1. februara 2006. godine, Robert Rubin, koji je decembra 2007. godine  preuzeo mesto privremenog predsednika Siti grup u vreme kada je ova banka od kolapsa spašena pljačkom poreskih obveznika u iznosu od 45 milijardi dolara u gotovini, i Alan Grinspen, koji je bio predsednik Federalnih rezervi  od 1987. do 2006. godine. Prisetimo se reči. Majera Ramšela Rotšlida: »Dajte mi kontrolu nad novcem u nekoj državi i nije me briga ko pravi zakone«. Federealne rezervi su centralna banka Sjedinjenih država koja je zadužena za štampanje dolara koji kao valuta nema nikakvo pokriće sem duga. Narodna mudrost nas uči: »Čiji hleb jedeš, njegovu pesmu pevaš«. Otuda Sjedinjenim državama vladaju oni koji su vlasnici Federalnih rezervi. Federalna rezerve su u vlasništvu konzorcijuma od 9 banaka sa Rotšildovim na čelu:

1.      Rotšild banke u Londonu i Berlinu,

2.      Lazard Brothers banke u Parizu,

3.      Israel Moses Seif banke iz Italije,

4.      Varburg banke u Hamburgu i Amsterdamu,

5.      Lehman Brothers  u Njujorku,

6.      Kun, Leb banke iz Njujorka, sada Shearson America Express,

7.      Goldman Saks banke u Njujorku,

8.      National Bank of Commerce iz Njujorka/Morgan Guaranty Trust ( J.P. Morgan banka je kontroliše kao glavni akcionar),

9.      Hanover Trust iz Njujorka (Vilijam i Dejvid Rokfeler&Chase Nationa Bank NY je kontrolišu kao glavni akcionari).

Podsetimo se reči Napoleona:  »Kako vlada svake države zavisi od novca koji kontrolišu bankari, oni (bankari) i nevladini lideri kontrolišu nacije. To je zato što je ruka koja daje iznad ruke koja uzima. Finansijeri su bez patriotizma i bez pristojnosti«. Ko, dakle, vlada Amerikom? Najveći akcionari banke Federalnih rezervi su Rotšildi u Londonu koji drže 57% akcija koje, zamislite, nisu dostupne za javno trgovanje na berzi. Vladu Sjedinjenih država kontrolišu Rotšildovi preko svojih službenika:

1.      Ben Barnake, predsednik Upravnog odbora Federalnih rezervi,

2.      Donald Kon, potpredsednik Upravnog odbora Federalnih rezervi,

3.      Rendal Krozner, član Upravnog odbora Federalnih rezervi,

4.      Frederik Miškin, član Upravnog odbora Federalnih rezervi,

5.      Alan Grinspen, savetnik Upravnog odbora Federalnih rezervi, negdašnji predsednik Upravnog odbora.

Predsednik Sjedinjenih država Barak Obama je član Saveta za spoljne poslove, a spoljna ratnohuškačka politika njegovog kabineta pod kontrolom je Zbignjeva Bžežinskog, koji se otvoreno zalaže za raspad Rusije na mnoštvo uslovljiivih državica, što je svakako nemoguće bez globalnog rata. Ostali najvažniji članovi kabineta Baraka Obame su:

Timoti Gajtner – sekretar za finansije.

Član Bilderberg grupe, Saveta za spoljne odnose, Trilateralne komisije, direktor Federalnih rezervi banke – Njujork, direktor razvojne politike MMF-a, član G30, arhitekta plana za finansijsko spasavanje SAD iza kojeg stoje Lorens Samers i Robert  Rubin, a koji su samo službenici Rotšildovih. Zaposlen je u konsultativnoj firmi Kisindžer i saradnici ( Kissinger Associates, Inc.), koju su 1982. godine u Njujorku osnovali Henri Kisindžer i Brent Skofkroft.

Pol Volker – savetodavni Odbor za ekonomski oporavak.

Član je Bilderberg grupe, Saveta za spoljne odnose, predsednik Trilaterale u Severnoj Americi, predsednik Federalnih rezervi tokom Karterove i Reganove uprave, član G30, predsednik Rotšild-Vulfenson preduzeća, dugugodišnji saradnik porodice Rokfeler i ekonomski savetnik Niksonove administracije.

Rahm Izrael Emanuel – šef kabineta.

Član izraelske odbrambene snage, senator, član Upravnog odbora Freddie Mac-a, član komiteta za kampanju Bila Klintona, te radio kao investicioni bankar za Wasserstein Perrela. Njegov otac je bio član izraelske Irgun grupe.Rahm  Emanuel je podneo ostavku na mesto šefa kabineta u administraciji Baraka Obame  1. oktobra 2011. godine kako bi nastavo kampanju za gradonačelnika Čikaga. Osvojio mesto gradonačelnika na izborima 22. februara 2011. godine sa 55% glasova.

Lorens Samers – vodeći ekonomski savetnik Bele kuće.

Član je Bilderberg grupe, Saveta za spoljne odnose, Trilateralne komisije, sekretar za finansije tokom Klintonove adiministracije, glavni ekonomista Svetske banke, bivši predsednik Univerziteta Harvard, član Upravnog odbora Brukings instituta, veliki zagovornik globalizacije dok je radio za MMF, štićenik Dejvida Rokfelera, pod mentorstvom Roberta Rubina.

Hilari Klinton – državni sekretar.

Član je Bilderberg grupe, Saveta za spoljne odnose, Trilateralne komisije, korišćena od strane CIA-e za infiltraciju u anti-ratni pokret na Jejl univerzitetu i tokom Votergejt afere, stariji partner u Rouz advokatskoj firmi, ključna figura u aferi Mena trgovine drogom, arhitekta Vako katastrofe, umešana u ubistvo Vinsa Fostera kao i mnoga druga ubistva. Kontrolisala je trgovinu narkoticima u Arkanzasu iza koje je stajala CIA.

Džozef Bajden – potpredsednik.

Član je Bilderberg grupe, Saveta za spoljne odnose, američki senator od 1972. Godine, član pravosudnog odbora Senata, aktuelni predsednik Senata SAD – Odbora za spoljne odnose.

DA SE PODSETIMO IZJAVA DŽOZEFA BAJDENA O SRBIMA:

„SRBI SU NEPISMENI DEGENERICI,, silovatelji, ubice beba, kasapi i agresori“, na CNN-u, 1. 8. 1993. godine. „Krajnosti srpske bestijalnosti… silovanje Bosne i mahniti srpski fašizam iza njega… srpski varvarizmi“, govor u američkom Senatu, 3. 8. 1993. godine. „Mi se suočavamo ne sa varvarskim ratom, već sa prostačkim glasnim činom srpskog ekspanzionizma i agresije… Ovo je fašističko razbojništvo u maršu“, „Nešnel pablik radio Vašington“, 15. 5.1993. „SAD moraju da predvode Zapad u odlučujućem odgovoru na srpsku agresiju, počinjući sa vazdušnim napadima po srpskoj artiljeriji“, nedeljnik „Tajms“, 3. 5. 1993. godine.

Ovakve izjave su simptom srbofobije kao ogranka rusofobije, demonizacije i satanizacije Srba, dakle čitavog jednog naroda, što predstavlja krivično delo pozivanja na rasnu i međunacionalnu mržnju, a što bi trebalo da bude najoštrije kažnjeno baš kao i anitsemitizam. U tom smislu, ne postoji nikakva razlika između srbofobije i rusofobije i antisemitizma. Ne treba zaboraviti da je tokom Drugog svetskog rata postradalo je oko 25 miliona Rusa, te oko 1,7 miliona Srba, prema demografskom istraživanju dr Vladete Vučkovića iz proleća 1947. godine.

Bil Ričardson – bio je predviđen kao ministar trgovine.

Član je Bilderberg grupe, Saveta za spoljne odnose, bivši američki kongresmen, predsednik Demokratske nacionalne konvencije 2004. godine, zaposlen u firmi Kisindžer i saradnici, ambasador u UN. Bio je sekretar za energiju u Klintonovoj administraciji i glavna osoba u prikrivanju afere Monika Levinski. Odustao je od mesta ministra trgovine i na njegovo mesto je došao Gari Lok kao prvi kinesko-američki guverner koji je služio dva mandata u Vašingtonu, 1997-2005.

Robert Gejts – ministar odbrane.

Član je Bilderberg rupe, Saveta za spoljne odnose, bivši direktor CIA-a, jedan od glavnih aktera izborne prevare 2004. godine kada je Buš izabran za predsednika SAD, ministar odbrane u administraciji predsednika Buša, kopredsedavajući CFR (Savet za inostrane odnose) radne grupe sa Zbignjevom Bžežinskim. Bio je umešan u Iran-kontra skandalu kao i aferi Mena trgovine narkoticima. Barak Obama je 2011. godine izvršio promene u  Kabinetu za nacionalnu bezbednost i na mesto Roberta Gejtsa doveo je bivšeg šefa CIA-e, Leona Panetu, koji je član Saveta za inostrane odnose (CFR) kao i većina direktora CIA-a .

General  Džejms Džons – bio je predviđen kao savetnik za nacionalnu bezbednost.

Bivši vrhovni zapovednik NATO-a. Nalazi se u odboru direktora Boing firme, Ševrona i NATO-atlantskog veća SAD kao i Saveta za inostrane odnose. Kao direktor Ševrona štiti interese naftnog lobija. Ratovi u Iraku i Libiji bili su i ostali pre svega ratovi za naftu. Ubrzo nakon izbora  zamenio ga je njegov pomoćnik Tom Donilon da bi se na tu funkciju ubrzo ustoličio Dženet Napolitano iz Saveta za inostrane odnose.

Na osnovu svega izloženog možemo zaključiti da Sjedinjenim državama upravlja njihov finansijer, dakle vlasnik Federalnih rezervi – porodica Rotšild i to preko svojih agentura i poslušnika, tajnih i polujavnih organizacija kao izvršnih organa svetske vlade bankarskih lihvara. Njihov cilj je da postanu isključivi vlasnici svih resursa planete, svog zemljišta na planeti i svih ljudi na planeti. Komunizam lihvarske internacionale znači da bankarska pseudoelita na čelu sa Rotšildima poseduje sve, a svi drugi da ne poseduju ništa, već time postaju robovi »novog vrlog sveta« (Oldos Haksli) zvanog novi svetski poredak.

Advertisements