Oznake

Шта нас очекује: РС на удару САД, хушкања у Војводини, продаћемо “Телеком”, ствара се Хрватска православна црква

Споменка Милић | 01. јануар 2014. 

(Скоро)видовити писац Дејан Лучић, „човек који зна” о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби и – о нашој судбини у свему томе… Почеће и „Руско пролеће“ и дестабилизација ове земље, али и Кине

НЕКИМА ће нова година бити боља него претходна. Током 2014. у САД ће лагано долазити до економског побољшања и повећања запослености. Нова „мантра”, коју ће сви понављати биће – „штедња”. Грађани Америке жељни су мира и спокоја, радо би се окренули раду, но политичка елита на Источној обали која влада државом, под притиском Израела, инсистира на реализацији плана спровођења Новог светског поретка, који има за циљ уништавање Ирана, гурање обнове велике Турске, поткопавање Русије, дестабилазицију Кине, уз помоц Ујгура (турски народ који живи у Кини), муслимана и критичних интелектуалаца, иза којих стоји Сорошев злочиначки тим. Ово за 2014. предвиђа (скоро)видовити писац Дејан Лучић, „човек који зна”.

БОРБА ЗА ГАСОВОД

Главна мета САД биће рат за гасовод. Шта то значи? Европа троши много гаса за грејање, а то је – много милиона евра. Сада тај новац иде главном противнику – Русији! Дакле, мора се елиминисати гасовод Јужни ток, а то значи да у државама куда он пролази треба инсталирати антируске политичаре (ако то већ није урађено), чији би задатак био – опструкција градње гасовода.

А на који су начин мегабанкари Јакова Ротшилда решили да елиминишу конкуренцију и приграбе посао? Тако што су одлучили да направе гасовод Набуко, који би вукао гас из Ирана, са кавкаског подручја или из приобаља Сирије. Да би се то реализовало, треба довести марионетске режиме у Сирију, Иран и све кавкаске републике које су некада биле у саставу СССР-а. Током 2014, америчког председника Барака Хусеина Обаму притискаће председник владе Израела Бењамин Нетањаху, али и јеврејски лоби – да заврши започето, упркос томе што је он свестан да је то можда почетак Трећег светског рата. Истовремено, бунт против елите која влада у САД „куца“ на простору супротно од Источне обале. Тексас и друге државе прете сецесијом. Они који су довели Обаму на власт, пре свега Сорош, као десна рука Јакова Ротшилда, саветоваће му перфидну игру против сопственог народа, чак и осмишљено смањење популације уз употребу вируса, земљотреса, торнада… Барак Обама схвата одавно да је доведен, као црнац, да уради несто што ће га осрамотити и у историју увести као негативан лик.

Рат за гасовод Набуко само је припрема уништавања Израела од стране оних који су га и створили и, у будућности – обнове државе Хазарстан, на простору изнад Ирана, између Црног мора и Каспијског језера, а на север дубоко у Русију. Због тога је у Турску доведен исламистички режим који треба да ради на обнови османске власти у правцу Кавказа и према Балкану.

Турска, новцем добијеним из Саудијске Арабије и Катара улази у Србију, али и у Босну. Обећања о запослењу имају за циљ економску окупацију. Куповина Чачанске банке само је почетак. Иза неоосманизма стоји друштво крипто-Јевреја „Долмех“, које је још у 17. веку створила британска служба. Прва перјаница је председник Турске Абдулах Гул, који је Јеврејин из места Кајсери. Друга перјаница је председник владе, Режеп Тајип Ердоган, који је хазарско- јерменског порекла, значи, није прави Турчин, а жена му је сиријско-јерменског порекла. Карактеристика чланова тајног друштва „Долмех“ јесте да се представљају већим муслиманима од муслимана и већим Турцима и османлијама – од самих Турака. Народ у Турској то зна, па им образованији много не верују кад их позивају у ратове против Сирије, а сутра и против Србије и Русије.

 

РАТ НА ВРАТИМА?

Постоји правило у геополитици које каже да империје пуцају у тренутку када направе раскорак између својих амбиција и материјалних могућности. Главни стожер противника рата по целом свету су ветерани тих истих ратова, који су социјално унижени. Многима су банке узеле куће. Ту су и они најурени из ЦИА-е који су се борили против исламских терориста које су сами стварали, а сада су ти терористи ударна песница америчке империје на Косову, у Босни, Сирији, Кини, Русији… Одбачени обавештајци који сада раде као ноћни чувари и обезбеђење у транспорту новца, или су кивни на Вашингтон због малих пензија, покретачки су дух побуне против Обаме и његових господара. Организација која окупља ову социјалну групацију себе назива ПАТРИОТАМА…

 

Судбина Барака Хусеина Обаме у 2014. години јесте да буде агресиван и крут пред светом, а у суштини преплашен пред задатком који му намећу његови ментори. Рат са Ираном може бити избегнут, ако Али Хамнеј, верски вођа ове шиитске државе буде лукавији од Нетањахуа, а то значи: ако примени технику аикида, односно – енергију противника усмери на аутодеструкцију. Дипломатијом и привидном понизношћу треба обесмислити напад. Време ради за Иран, а не за САД! У тој ситуацији може доћи до ликвидације Обаме, под оптужбом да је то урадио „Вевак“, тајна иранска обавештајна служба, што би био повод за напад малим атомским бомбама на Техеран. Да ли ће магија Кабале завести мозак Обами или ће суфизам магова Ирана неутралисати лудост – време ће показати. Плашим се да је рат на вратима!

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Република Српска ће бити на удару САД, преко Срба политичара који су на платном списку ЦИА-е, а који то чак и не крију. Они се налазе на челу опозиционих странака, али и у безбедносним структурама Српске. Срби, као и обично, спавају, мислећи да ће неко уместо њих спасти Српску.

Милорад Додик се нада да ће на изборима победити патриотизмом и логиком, но, то неће дати резултате. Његов углед се медијски организовано поткопава, а он не успева да спроведе контранапад. Ако жели да победи на изборима, мора да почисти око себе све оне који су на нечастан начин дошли до новца, а онда да то уради и код противничких тајкуна. Он не може финансијски парирати опозицији, јер ће она добити новац из иностранства без ограничења, а довешће и стране стручњаке за маркетинг.

Шта ће бити ако Додик изгуби изборе? Запамтите, Срби, оно што опозиција говори против Додика има само један циљ: да они дођу на власт и ништа више. Приче о „бољем сутра” кад они ђођу – само су бајке, а то смо ми у Србији искусили 5.октобра 2000, и сваки пут кад смо изашли на изборе. Увек је горе него што је било, а политичари су све богатији. Политичари који буду дошли лагано ће испуњавати све захтеве САД и Турске, који су јасни: укидање Српске и њено претварање у регију без власти. Хрвати неће пружити руку Додику, јер ће им бити обећане инвестиције од стране Арапа и САД, можда и од Немачке.

Бошњаци се надају бољем ако Српска пропадне, јер имају недосањан сан о државотворности. Но, први њихов први задатак биће да се реше убилачког клана наследника Изетбеговића, који империјалном реториком пали Санџак. Ако то не ураде, онда ће бити реализован план о досељавању десетина хиљада сиромашних Арапа у Сарајево, у празне станове, што ће изазвати социјалне немире, а можда и џихад против неверника.

Вехабије добијају новац из Саудијске Арабије и Катара, преко хуманитарних организација које имају седишта у Лондону или Истанбулу. Повратак Турске на Балкан до Цазинске крајине део је плана који подразумева и окупацију југа Србије, све до Ниша. Пад Додика значи крај Српске, али и опстанка Срба и Хрвата, у овој будућој исламистичкој дрзави. Остаје да видимо – да ли ће памет ући у Босну?

 

КО КОНТРОЛИШЕ ВЕХАБИЈЕ

У Рашкој области или Санџаку економска ситуација је лоша, као и у целој Србији, али тамо све добија другу конотацију, јер неке верске вође на социјалну беду додају и бреме мржње према суседима који су мањина. Претње Србима подсећају на оне на Косову и Метохији. Иза ових удараца у ратне бубњеве налазе се, наравно, прсти страних служби! Анализирајмо – ко је у првом плану? Прва коју примецујемо је Турска, њен чувени МИТ који делује стратегијски дубоко, „меркајући“ Бугарску, Грчку, Македонију, Космет, Санџак, Босну, јужну Србију све до Ниша. То је неоосмански сан који има подршку од САД и Британаца, што значи да су ту присутне и њихове службе.

Када знамо да је у Санџаку присутна исламска секта вехабија, коју је у 18. веку основао британски агент Хамфер, а наметнута је као званична религија у Саудијској Арабији и Катару, онда знамо каква би била будућност немуслимана, кад би ова секта ојачала.

Сада саберимо тајне службе! Британски МИ-6, турски МИТ, затим саудијска тајна служба, која делује преко својих бивших студената индоктринираних екстремизмом, али и новцем. Ту су и албанаска и косовска обавештајна служба и, наравно – и аустријска и немачка. Зашто су оне присутне?

План је да се Турска зеленом трансверзалом врати у Европу, толико да се граничи са Немачком! Аустријска тајна полиција контролише вехабије у Бечу, дајући им логистику, уз обећање друге стране да неће реметити миран зивот и туризам. Немци планирају да у овај део бивше Југославије врате Турке, гастарбајтере, које би као пронемачки живаљ населили на простору Санџака, јужне Србије (са Нишем), и у делове Републике Српске, када је и ако је буду укинули. Србија треба да буде сведена на Београдски пашалук.

А шта нас конкретно очекује 2014. године у Рашкој? Пре свега, заоштравање реторике Зукорлића и његовог утицаја на младе, али и лагано опструирање овог верског лидера који жели да постане нека врста ајатолаха, јер већина хоџа зна да им срећу не може донети рат са комшијама, већ само рад њихове деце у фабрикама. Срећна је околност што Зукорлића муслимани сматрају за недораслог политичара и лошег тумача Алахових закона, који дреком срами свету књигу Куран! Санџак од рата могу спасти само они који су тиха већина, а муслимани су. Значи, у Рашкој 2014. године неће бити тероризма, али може бити – терора!

 

ХУШКАЊА У ВОЈВОДИНИ

Срећна је околност за српску државу што су сви лидери заговарања претварања Војводине у републику, а затим за њену сецесију – инфериорне личности које то раде по задатку, пре свега, старих контраобавештајних структура, као агенти провокатори, које су онда преузели обавешстајци БНД (Немачке обавештајне службе) као своје и омогућили им да се прилично обогате преко политичког деловања – корупцијом. Има ту и нешто британских агената, који су то постали породичним наслеђем, јер су им родитељи били инкорпорирани у Титов комунистички систем који је заговарао аутономаштво.

Шта це бити са Војводином у 2014. години? Биће жустрих дискусија, подстакнутих и из Европске уније, како би се дала територијална аутономија Мађарима на северу. Биће и хушкања десничара, који ће тучама провоцирати Србе, како би њихово хапшење било представљено као политички прогон. Циљ је постепено исељавање Срба из такозваних мађарских средина, као што су то радили Албанци на Космету. Корак по корак, батине по батине…Темерин по Темерин…

Прича о путу Србије ка Европској унији личи на свлачење пред скок у базен са залеђеном водом. Србија мора да „скине” Косово, као капут, затим Рашку – као сако, а онда Војводину – као панталоне. А онда ће јој, на улазу, рећи да – гологузе не примају!

Мој савет свим мислећим људима у Војводини: борите се против ГМО, ако желите да сви преживимо – Срби, Мађари, Русини, Румуни… ГМО је демократска творевина: убија све редом.

 

БИЋЕ НЕШТО РУСКОГ ФАКТОРА

Да ли ће бити руског фактора на политичкој сцени Србије – многе интересује. Нејасно је, додуше, и зашто га нема свих ових година, кад ми добијамо батине од Запада, као – „мали Руси”. Да ли ће гасовод Јужни ток то променити и ставити у фокус руске политике Србију? Многи од вас очекују да ће Руси најзад схватити да је неопходно овде направити једну проруску странку, када има толико пробританских, проамеричких и пронемачких. Наравно да просрпске не постоје, јер је за освајање власти потребно 10 милиона евра. Таква странка би настала уједињавањем српско-руских друштава, и уз минимална улагања и уз обећање да ће Руси инвестирати у пољопривреду и гарантовати откуп – добила би већину.

Бојим се да до тога неће доћи! Постојао је, очигледно, договор да Србија остане у загрљају Запада, јер је тамо била од Октобарске револуције. Бајка о томе да смо били несврстани и да смо водили самосталну политику могла је да прође док су медији били контролисани. Сада се зна да је Тито био британски агент и да је несврстаност смишљена у Лондону, а не у Београду, како би се деколонијализоване земље одвукле од загрљаја комунизма. Од Стаљиновог раскринкавања Тита, ми смо били под патронатом Пентагона и ЦИА-е.

Значи, остајемо пригњечени Западом, прецизније рецено – ОКУПИРАНИ, а Руси провлаче свој гасовод и говоре нам да не могу бити већи Срби од наших политичара, као да су они заиста – наши! То је реалност.

Дакле, да ли Руси долазе? Одговор је: да, у мери колико је то њима корисно. Они неће стварати своју странку, већ ће активирати своје људе у Напредној странци. Јасно је да су Николић и Бачевић, као и неки други, окренути ка Москви и Пекингу, а да су Вучиц и неки други окренути Вашингтону, Лондону и Берлину. Но, да ли је заиста тако? Да ли Томислав Николић и Милан Бачевић уопште имају власт? Да ли Руси могу да му верују и у вези са подршком гасоводу? Ако амерички-српски политичари подупиру руску причу, онда руска тајна служба ради лоше или – сувише добро! Ко ће кога надмудрити – време ће показати.

Проруско крило постоји и у Коштуничиној странци, добиће на утицају и можда и дићи ову странку из мртвих. Проблем је увек фараонски однос према млађим и паметнима, који могу да поремете мир у пирамиди. Коштуница, као и већина политичара код нас, трчи за догађајима, не креира их. Током 2014, он ће или отићи, или ће странка нестати.

А да ли ће Србија клизити ка НАТО пакту, упркос улажењу Руса у бизнис? Хоће. За то се неће питати народ, као што га нико није питао ни за предају Космета. Ако уђемо у НАТО, постајемо мета руских ракета са нуклераним главама. Хоће ли Србија и даље извршавати налоге Запада, без обзира што јој доносе штету? Хоће, јер су све странке ослоњене на Запад, прецизније, на инструкторе у Лондону, тако да нема ко да их заустави на изборима. Политички програм напредњака и демократа је исти, разликују се само у бојама, а остале странке служе за замајавање народа.

Према томе, Руси долазе, због себе, са осмехом и љубављу. На нама је да активирамо 100 паметних Срба у Русији и то променимо. Лобирање је чудо, а за то је потребна воља и памет, не увек и новац. Ми знамо да хоћемо да створимо Сједињене Српске Државе и да повратимо Космет, а за то нам је потребна подршка Русије и Кине. Треба да уклопимо своје циљеве у планове моћних дрзава, како бисмо успели у томе, зар не? Ко зна циљ – проналази пут!

 

ПЛАНОВИ ЗА РУСИЈУ

Током 2014 године, Владимир Владимирович Путин мора да изврши велику моралну реформу у земљи, а пре свега у свом окружењу, како би вратио поверење народа у државу и себе. У супротном, креће његово лагано силажење са власти. Корупција као канцер изједа све поре друштва, а она је највећа на врху. Енергетски сектор и рудна индустрија су профитабилни, али

не и остало, све тавори… Просперитет је у окружењу Москве и Петрограда, а инерција и бесперспективност ван тих златних кругова.

Британска и америчка тајна служба ће у 2014. години радити на рушењу легенде о Путину, великом и успешном вођи, преко незадовољних Руса, а све мање преко компромитованих Хазара. Постоји тајни план о стварању десничарских омладинских покрета који ће заговарати повратак монархији и православљу, као званичној идеологији државе. МИ-6 ће пронаћи харизматицног, високог, лепог Руса, као лидера покрета који ће имати у свом називу реч ОТАЏБИНА . Британски, амерички, али и арапски медији, даће му подршку, представлајући га као православног нацисту, мрзитеља муслимана. Узгред ће му залепити етикету и да је антисемита! Ако би такав лидер једног дана победио, цела Русија би била сатанизована, као – нацистичка!

Циљ је да Путина руше патриоте, који ће у исто време несвесно вршити припрему грађанског рата са муслиманима. Реторика тих десничара, националиста, базираће се на стварном стању у држави, о постојању класе богаташа који су то постали пљачком државе, а који су већином Хазари, и на све несноснијем економском стању обичног народа. Путина ће називати успаваним реформатором јер све ради спорије него што треба – нови велики рат се примиче, а армија је неспремна. Критиковаће се официрски кадар који је на висока места дошао преко веза, а не знањем. Лидер омладинског десничарског покрета оптуживаће режим да је у дослуху са чеченском мафијом у дистрибуцији дроге, а да је алкохолизам анестетик за народ – како не би видео стварност.

У свему овоме помагаће им исте особе које су рушиле Милошевића, агенти ЦИА-е, из српског Отпора. У име демократије и бољег сутра, пуних уста родољубља, са западним тајним службама, рушиће Путина. Операција ће бити варијанта „руског пролећа”. То је један део тајног плана који имају МИ-6 и ЦИА. Идеја је да ову десничарску организацију уведу у рат са исламским мафијама које би се претвориле у оружане формације. Циљ је лагано изазивање тероризма на улицама градова и дестабилизација Русије.

Британци увек праве обе зараћене стране. Они ће створити и наоружати Русе који себе називају патриотама, а који ће рушити Путина, а у исто време ће те групе потказивати шефу ФСБ (Руске тајне службе) Александру Боротникову. Паралелно са тим, ојачаће вехабизам преко Саудијске Арабије, Катара и Турске. Напомињем да турска тајна полиција има задатак, добијен од МИ-6 и ЦИА-е, да наоружава и подстиче исламске побуњенике, не само у Русији, већ и у Кини, јер обе земље је најлакше покорити аутодеструктивним грађанским ратом (што им је и раније успевало).

Путину не прети опасност од атентата 2014. године, али ће га поткопавати и патриоте и издајници који ће бити вођени невидљивом руком Џона Сојерса, шефа МИ-6.

 

А СРБИЈА?

Још нећемо банкротирати, пензија ће још бити, а радници ће живети у нади да ће обећања о инвеститорима и новим радним местима – баш њих задесити. „Телеком“ ће бити продат, али плашим се ће бити продати и наши извори чисте воде. Да би покренули индустрију, власт ће дозволити да се отварају рудници никла, злата, зеолита, ко зна чега…

Током 2014. године, Зукорлић се спрема да буде већи него што може. Вехабије чекају само његов миг, а он га чека из Лондона и Стамбола. Вучић ће смирити политичку ситуацију економским инвестицијама из Турске и још једне исламске државе, па ће Зукорлић умукнути, ућуткан од својих.

У СПЦ ће 2014. јачати екуменски покрет и љубав према модернизму и папи, што се лако открива праћењем токова новца. Каква је срећа српска сваког 25. децембра, када у Патријаршији Англиканска црква врши свој верски обред; то нас подсећа увек на љубав Енглеза, који нас више сатрше него Немци. Но, ми смо хришћани, увек окрећемо и други образ.

Лагано ће се у идућој години радити на стварању Хрватске православне цркве и, наравно, Босанске православне цркве, још само да се неколико владика националиста, архаичних „Србенди”, пензионише или компромитује и – ето среће у Лондону и Риму. А када су они срећни, онда је и наша власт, па и ми…

А шта чинити? Памет у главу и надмудрите покварене. Посвађајте Албанце и Американце. Главу горе, ничија не гори до зоре! Будите, Срби, срећни, сада је боље него што ће бити, али у будућности, када узмете судбину у своје руке и пробудите се, учинићете свој живот баш онаквим какав желите. А, за сада, уживајте у 2014. години – биће боља од оне после ње!

(Преузето из специјалног издања часописа Треће око)

 

Advertisements